’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recollit aquesta tarda el carnet d’abonat de l’Actel Força Lleida a les oficines del club. Acompanyat del president del club, Fèlix Gonzàlez,i de la tinenta d’alcalde Montse Parra, responsable de l’àrea d’esports.

El paer en cap ha recordat la importància de comptar amb un equip lleidatà a la LEB OR, una gran categoria en el bàsquet i ha desitjat que aquesta temporada, com l’anterior, el Pavelló Barris Nord gaudeixi amb intensitat del bàsquet d’alt nivell del Força Lleida. Ros ha destacat que “és absolutament just que el Força Lleida continuï a la LEB Or, el bàsquet a Lleida ho mereix”.

L’alcalde ha remarcat que “l’aposta pel Força Lleida és molt clara, ens ha garantit el bàsquet de primer nivell durant molts anys, crec que es va aplicar molt seny amb una LEB OR de 18 equips que ha fet possible que continuem estan a l’elit del bàsquet espanyol”. Així mateix ha destacat el bon funcionament del club i de l’equip: “Crec que s’estan fent bé les coses, quan un esport té una base de joves jugadors al darrere arrela més a les famílies, que s’hi senten vinculades i garanteix el seu futur, i això està passant al Força Lleida que està ben gestionat i també ben gestionat esportivament” Tall 1 i 2 alcalde Àngel Ros.

Per la seva banda, el president del Club, Fèlix Gonzàlez, també s’ha mostrat convençut que aquesta serà una bona temporada que la fa especialment atractiva i ha fet una crida a l’afició a donar suport al club. Gònzalez ha destacat que es compta amb una plantilla molt compensada i sòlida i la bona entesa amb l’equip tècnic. El president ha destacat que a hores d’ara tenen més abonats que l’any passat per les mateixes dates, prop de 700 : “Esperem que l’afició vingui com l’any passat” , ha assenyalat. Tall de veu Fèlix Gonzàlez.