La  família del basquet lleidatà s’ha traslladat fins a l’Albagés (Garrigues) per conèixer el celler de Clos-Pons (D.O Costers del Segre).

Després d’un esmorzar tradicional acompanyat per vi  els jugadors han gaudit d’un tour guiat per les instal·lacions del celler on  han pogut descobrir de primera mà el procés d’elaboració d’aquest: començant per una explicació de la feina realitzada al camp fins als diferents passos que es segueixen per convertir el most en vi com poden ser la fermentació o l’envelliment en barrica.  La visita ha finalitzar amb un tast dels blancs Sisquella i Roc de Foc i els negres Alges i Roc Nu.

EL CELLER

Al cor de les Garrigues trobem el celler de Clos Pons. Una obra arquitectònica que fusiona modernitat amb tradició. Finalitzat al 2014, el celler queda integrat al paisatge gràcies a la seva estructura i al seu acabat exterior: està recobert de roca extreta del mateix turó del que neix.

Clos Pons ofereix visites guiades els dissabtes i diumenges en tres horaris diferents: 10’15h, 11’30h i 12’45h (és necessari reservar). Aquestes visites consisteixen en un tour per les seves instal·lacions i inclouen un tast de quatre dels seus vins. El preu de la visita és de 10 euros per persona.

Durant els dos primers horaris de visita Clos-Pons ofereix un esmorzar de cortesia als seus visitants si es presenten 30 minuts abans de l’inici d’aquesta.