Partit poc comú el que s’ha viscut avui al Pavelló de Torrefarrera. L’Actel Força Lleida s’enfrontava a les 20h del vespre al CB Prat en la semifinal de la Lliga Catalana.

El 1Q ha començat sense encert per ambdós equips. Molts rebots i tirs fallats que ni locals ni visitants aprofitaven. El CB Prat ha desencallat aquest desencert al minut 2. Un cop oberta la llauna, la igualtat en pista i marcador ha estat igualat durant tot el partit. El 1Q ha acabat amb un 18-20. El 2Q ha estat de domini local. L’Actel Força Lleida ha capgirat el resultat i ha anat per davant durant els 10 minuts. El canell fi de Djukanovic des del tir de 3 ha situat els locals a +3 (41-38).

El 3Q ha estat el més ajustat i on menys punts s’ha anotat (10-15). L’estil de joc ha estat com els primers minuts de partit: pèrdues de pilota i rebots desaprofitats per ambos equips. Els dos equips s’anaven xafant els talons i el marcador variava un punt amunt un punt avall (51-53). El CB Prat ha començat el 4Q trencant el joc amb un 0-7 i s’allunyava a 9 punts. Però l’Actel Força Lleida ha reaccionat a temps i ha arribat al final amb un empat a 73, el qual portava a la pròrroga. En total se n’han disputat tres, totes amb el marcador frec a frec on, els punts ballaven d’1 o dos de diferència. La primera pròrroga ha acabat amb empat a 83; la segona a 91 i, finalment el CP Prat s’ha imposat per 96-100 en un partit de màxima igualtat.

 

MVP de l’equip: Brano Djukanovic (30 de valoració).

Màxim anotador de l’equip: Brano Djukanovic (34p)

Ogungbemi (11p), Jordi Bergadà, V. Vinós (2p), Feliu (9p), Rubín de Celis (4p), Juampi (2p), Hermet (13p), Stankevits, M. Martí (3p), Djukanovic (34p), Mbaye (7p) i Derksen (13p)