Imatge_cat_23307Es garanteix la continuïtat del bàsquet lleidatà a la divisió de plata sense pressupost addicional per part de les institucions.

L’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida i el Força Lleida han formalitzat avui l’acord que ha permès que el Força Lleida estigui ja inscrit per jugar a la LEB Or la propera temporada. En virtut de l’acord a què han arribat les dues institucions, s’aportaran 75.000 euros més anuals al club “amb l’objectiu que la ciutat i les Terres de Lleida puguin gaudir del bàsquet en sentit ampli”, ha explicat l’alcalde de Lleida. D’aquests 75.000 euros, el 60% els aportarà la Paeria i el 40% la Diputació de Lleida. Aquests nous imports es deriven de l’estalvi de refinançar el contracte d’arrendament financer del pavelló Agnès Gregori.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, també ha destacat per la seva banda la importància que les Terres de Lleida comptin amb un equip professional de bàsquet a la ciutat i el territori i ha destacat que l’acord assolit avui s’emmarca en la col•laboració que manté l’ens provincial amb tots els clubs i entitats del conjunt de les terres de Lleida.

El president del club, Fèlix Gonzàlez, ha agraït el suport rebut per part de les dues institucions i ha remarcat la importància que Lleida sigui un dels 14 equips que competiran “en una de les millor lligues europees”. Gonzàlez ha destacat que aquest suport els permetrà continuar desenvolupant “un projecte diferent i poder competir per a que els joves talents no ens marxin a altres formacions. La gent bona s’ha de quedar amb nosaltres”.

Fruit de l’acord entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament els clubs del territori comptaran amb un ús preferent del pavelló Agnès Gregori.