L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el President del Força Lleida, Fèlix González, han signat avui el conveni col·laboració pel foment i la promoció del bàsquet a la ciutat, un acord que ratifica, una vegada més, el recolzament de la Paeria envers aquesta disciplina esportiva. L’acord preveu la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida en el primer equip del Força Lleida, i en la participació dels equips de base en els campionats oficials, mitjançant una subvenció de 135.000 euros, el mateix import que l’any anterior.

El paer en cap, Àngel Ros, ha explicat que el conveni preveu també l’ús dels pavellons municipals i l’acord adiccional d’allargar una operació que permet reduir l’aportació anual de manera que el club esportiu se’n pugui gaudir. L’operació, concretada per la Paeria, la Diputació i el Club, està en aquests moments pendent de materialitzar. Inclou tall de veu de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.

La col·laboració permetrà, també, fer difusió de la ciutat a través dels diferents equips del Força Lleida, portant el nom de Lleida arreu del territori estatal, i col·laborar en l’impuls de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius.

L’acte ha comptat amb la presència dels tres grups polítics de la Paeria, amb l’assistència a la signatura del cap de l’oposició (CIU), Joan Ramon Zaballos, i del portaveu del grup popular (PP), Joan Vilella. També han estat presents les tinentes d’alcalde, Sara Mestres, Montse Parra i Joan Gómez, i el regidor d’esports, Txema Alonso.

 

Font i foto: Ajuntament de Lleida