L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president del Força Lleida Club Esportiu, Félix González, han signat aquest migdia un conveni que permet garantir l’estabilitat del club esportiu per als pròxims 4 anys. D’acord a aquest document, la Paeria aportarà els 2 pròxims anys 216.000 euros i 180.00 els 2 anys següents –fins al 2019-, en els quals el club ha de mantenir-se com a mínim a la lliga Leb Or. El paer en cap ha explicat així es va aprovar al ple municipal del mes de juliol i que després en sessió plenària també es va tirar endavant el text de la clàusula addicional al mes de desembre.

En l’acte de la signatura, l’alcalde ha afirmat que el club respon a les expectatives en els àmbits de gestió, social i educatiu, a través dels seus abonats i amb el treball que es fa amb l’esport base. En el terreny esportiu, Ros ha apuntat que l’equip de l’Actel Força Lleida ha redreçat el rumb, ja que ha deixat la cua de la classificació després de la victòria el cap de setmana a Palma.

El president del club ha agraït el suport municipal, que permet donar continuïtat a l’entitat esportiva i poder planificar el seu futur amb més estabilitat. De fet, ha assegurat que “és la millor situació des de la creació del Força Lleida”. Segons González, el projecte del club passa per integrar-se al territori i per fer xarxa social i esportiva amb la resta d’entitats lleidatanes.

La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea esportiva de la Paeria, Montse Parra, ha assistit a l’acte, amb la tinent d’alcalde Montse Mínguez i els regidors Paco Cerdà, José Luis Osorio, Carles Vega i Joan Vilella.

La Paeria manté una estreta col·laboració amb el club per al foment i la promoció del bàsquet a la ciutat i dóna suport a les iniciatives que permeten fer difusió de l’esport, del bàsquet i del club. Igualment, l’entitat impulsa la ciutat portant el nom de Lleida arreu del territori, a través dels equips que en formen part, i sent seu d’esdeveniments esportius, entre altres.