Mobilització total de la base del Força Lleida aquesta setmana santa on, per primera vegada, fins a 8 equips de la es desplaçaran a diverses localitats per participar en torneigs de prestigi.

Els 6 equips de cistella gran , des de Pre-Infantils fins al Júnior de segon any, es desplaçaran a Saragossa per participar al Torneig MHL Sports. La seixantena de jugadors, nascuts entre el 1998 i el 2003, participaran en aquesta competició del 24 al 27 de la setmana que ve.

A banda dels equips de cistella gran, aquest any també dos equips de cistella petita podran experimentar el que és participar en un torneig; un equip Mini (nascuts al 2004 i 2005) i un PreMini (amb nens nascuts al 2006 i 2007). L’equip Mini participarà amb els millors equips del bàsquet estatal a Vilassar de Dalt del 25 al 27, mentre que el PreMini serà el primer en competir ja que el Torneig MareNostrum de Salou en el que participa es disputa del 21 al 23 de març.

Compartir espai i experiències amb equips de localitats d’altres punts de l’estat, fins i tot estrangers, fer equip, representar els valors del Força Lleida i madurar com a jugador i persona són alguns dels principals objectius que el club espera que els jugadors desplaçats puguin assolir.

LOGO_VICENS-300x230