Data: 13/10/2018

Partit:  Torrons Vicens Força Lleida  CE B – Creu Alta Sabadell 2

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida.

Resultat: (72–65)

Parcials: (17 – 15), (19 – 19), (11 – 15), (25 – 16).

Àrbitres: (Doblas, A. i Soteras, A.)

Jugadors equip A: Sarrate (17), Sarrate (9), Sisteró (13), Martí (8), Ortega (4), Sobrepere (-), Bernat (5), Solsona (11), Plana (-), Ibars (-), Varela (5).

Entrenador equip A: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Jugadors equip B: Sanabria (12), Palazon (4), Catalan (2), Tarrafeta (6), Sánchez (4), Pérez (2), Bea (5), Jiménez (4), Medina (4), Bernadó (4), Martínez (18).

Entrenador equip B: Martínez, D.

Crònica: Partit jugat dissabte al matí al pavelló, amb una primera part molt disputada i amb constants canvis de lideratge al marcador, cap dels dos equips aconseguia una renda que permetés veure el partit mig controlat, i s’arribava a la mitja part amb el Força Lleida guanyant de dos punts i amb un joc ràpid i amb moltes anades i vingudes per part dels dos conjunts.

A la represa els jugadors de Sabadell sortien més endollats que els de Lleida, i després d’un primer triple local aconseguien un parcial de 0 a 8 que obligava als locals a demanar temps mort. A partir de llavors, els lleidatans van anar recuperant sensacions i sense poder realitzar cap parcial significatiu però amb molt encert des de la línia de tir lliure, s’enduria la victòria després de guanyar de 9 punts l’últim període.