Data: 2/12/2018

Partit:  Torrons Vicens Força Lleida  CE B – JAC Sants B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Agnès Gregori, Lleida.

Resultat: (61–78)

Parcials: (27 – 22), (9 – 18), (12 – 16), (13 – 22).

Àrbitres: (Vega, C. i Ruiz, M.)

Jugadors equip A: Sarrate (15), Sarrate (12), Sisteró (8), Ortega (0), Solsona (4), Plana (0), Ibars (3), Varela (2), Malla (2), Segura (4), Quintana (11).

Entrenador equip A: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Jugadors equip B: Parés (11), Benavent (22), Tamayo (3), Coromina (7), Mancini (3), Gómez (10), Del Río (0), Pérez (0), Rodríguez (14), Roman (0), Valldosern (8), Balsells (0).

Entrenador equip B: Murciano, A. I Blanquer, A.

Crònica: Partit molt complicat el que afrontava el Força Lleida al poliesportiu d’Agnès Gregori diumenge a les 11 del matí. Davant d’ells un dels millors equips de la categoria, clar aspirant a guanyar una de les places de preferent a les que opten els participants d’aquest grup de júnior de 1r any, el JAC Sants B. Un partit que s’afrontava amb 3 baixes per part dels locals, ben ajudats de totes maneres pels cadets Quintana, Malla i Segura.

El primer període començava amb els dos equips molt endollats des de més enllà de la línia de 6,25. Els locals n’anotaven 4, mentre que els de Barcelona 3. El primer quart acabava amb un parcial de 6 a 1 en menys d’un minut i mig, cosa que els situava amb 5 punts d’avantatge al marcador. Malgrat veure’s en inferioritat a l’electrònic, els jugadors del JAC sortien forts a davant i a darrere. Forçaven moltes faltes personals, tirant fins a 10 tirs lliures (anotant-ne 7) i augmentaven l’agressivitat amb bones posicions defensives (tant sols dues faltes d’equip) aconseguint frustrar els atacs dels jugadors del Força Lleida, que no tiraven còmodes i reduïen de manera significativa la seva anotació. Parcial de 9 a 18 per arribar a la mitja part amb 36 a 40 al marcador.

Els locals sortien del vestidor amb les idees clares: reduir l’efectivitat ofensiva dels visitants, molt còmodes en tot moment amb la pilota a les mans. Tímids intents de pujar les línies defensives que no es traduïen en bones decisions en atac. L’esforç no tenia premi i els de Lleida tornaven a perdre el període, tot i que no acabaven de perdre opcions, només 8 punts per sota i ganes d’intentar per últim cop la remuntada. Ganes que no van reflectir a pista. Parcial de 5 a 18 malgrat els dos temps morts demanats en 6 minuts de joc de l’últim període. S’havia deixat de córrer en la transició defensiva i seguien desencertats i sense tenir les idees clares al davant. Tot i arribar a perdre de 21 punts dos últims minuts de poca tensió per part dels dos equips feien que el marcador final fos de 61 a 78. Molt a millorar però cada vegada més a prop de competir fins al final amb els equips de dalt.