Data: 27/10/2018

Partit: Salle Ploms Reus – Torrons Vicens Força Lleida  CE B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Salle Ploms, Reus.

Resultat: (64–72)

Parcials: (20 – 19), (17 – 15), (15 – 22), (12 – 16).

Àrbitres: (Rivas, A. i Redondo, D.)

Jugadors equip A: Molina (4),  Rodríguez (4), Sánchez (4), Balsells (7), Ramos (10),  Panadés (-), Estivill (6), López (9), Ruiz (2), Jansa (-), Rué (2), Olaria (16).

Entrenador equip A: Panadés, J.A.

Jugadors equip B: Sarrate (29), Sarrate (3), Martí (10), Ortega (-), Sobrepere (-), Sisteró (-), Bernat (3), Solsona (5), Plana (8), Ibars (4), Varela (2), Quintana (8).

Entrenador equip B: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Crònica: El júnior de primer any del Força Lleida s’ha imposat a la pista de la Salle Ploms per vuit punts de diferència. El partit començava amb un parcial de 0-7 a favor dels visitants, que en menys de dos minuts demostraven les intencions que tenien: córrer ràpid al contraatac i mirar de cometre els mínims errors en defensa. Aquestes intencions s’esvaïen ràpid. Els jugadors de Reus no els permetrien anotar en els següents 6 minuts el parcial seria un dolorós 14 a 0. A partir de llavors el partit es convertia en un intercanvi de cistelles en el que cap dels dos conjunts va estar excessivament centrat en defensa, cometent errors que permetien bàsquets fàcils tant a un costat com a l’altre que feien arribar el descans amb un 37 a 34, mitja part i tot per decidir.

Un cop finalitzada la xerrada als vestidors, els visitants sortien molt motivats, i gràcies a uns bons moments defensius, a l’encert des de la línia de 3 i a la solidesa prop de la cistella aconseguien un parcial de 5 a 17. Malgrat això, no aconseguirien mantenir la ratxa, tornaven els errors defensius i una defensa zonal per part dels locals encallava l’atac. Arribaven els últims 4 minuts de partit amb un resultat de 64-65 favorable al Força Lleida, els visitants es tornaven a connectar, sobretot en defensa, i amb un atac correcte i continuacions fortes a prop de la cistella decidien el partit amb un últim parcial de 0 a 7 durant aquests instants finals.