Data: 22/04/18

Partit: Júnior Preferent: UE Mataró – J1M – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Mataró – 10.45

Resultat: 56 – 59

Parcials: (20 – 14), (12 – 13), (13- 13), (11 – 19)

Arbitres: Casas – Atienzar

Jugadors equip A: Fernandez (0), Jofresa (21), Lluch (0), Pi (6), Tena (7), Lamadrid (0), Waleson (11), Distefano (5), Macia (6)

Entrenador equip A: Dalmau i Vicente

Jugadors equip B:  Prieto (4), Benavente, Civera, Rue (10), Solsona (3), Rubies (2), Mata (10), Elvira (20), De Pedro (4), Jove (2), Bosch (4)

Entrenador equip B: Jiménez i Solsona

Crònica:

Victòria del Júnior Preferent del Força Lleida a la, sempre complicada, pista del Mataró.

Els lleidatans van sortir una mica adormits i això ho van aprofitar els locals per aconseguir les primeres avantatges en el marcador, fruit d’un gran encert de cara a cistella i de sortir més endollats des de l’inici del partit.

Poc a poc els lleidatans van anar entrant en el partit i es van anant acomodant a la pista, tot i que el Mataró seguia per davant en el marcador, les sensacions a pista començaven a ser diferents i l’aire del partit començava a canviar a favor del Força Lleida.

L’últim quart va ser clarament lleidatà, fruit de bones defenses, transicions i, en certs moments, una bona circulació de la pilota. En aquest quart es va aconseguir remuntar el partit i acabar amb el 56 – 59 final.

Amb aquest resultat el Júnior Preferent del Torrons Vicens Força Lleida es classifica per la eliminatòria de permanència, a tres partits, que jugarà envers el Sant Josep de Badalona que va quedar 5é del grup de Preferent A, amb el factor camp en contra.