Data: 22/10/2016

Partit:    Júnior Preferent: U.B. Sant Adrià – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló de Sant Adrià: 19.30 h

Resultat: 54- 57

Parcials: (13 – 5), (19 – 12), (18- 17), (11 – 16)

Arbitres: Kanlich – Gonzalez

Jugadors equip A: Mata (2), Poch (6), Tur (5), Serrano (3), Hontecillas (3), Osanz (2), Comas (5), Carrillo (8), Sainz (0), Ramos (0), Castro (5), Domech (15)

Entrenador equip A: Teixido, Puerto

Jugadors equip B:  Martí, P (12), Bergadà (9), Capdevila, Lafuente, Guim (15), Florensa, Gabernet, Martí, X (7), Peremartí (8), Grau, Mata (3), Aliaga (3)

Entrenador equip B: Jiménez

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida encadena la segona victòria consecutiva envers el U.B. Sant Adrià, en un partit molt lleig que tanca la primera volta de la primera fase de lliga preferent.

Els lleidatans van sortir amb molt poc ritme al partit i el U.B. Sant Adrià ho va aprofitar per aconseguir cistelles fàcils al contraatac, a més d’aprofitar la falta d’activitat a ½ pista per aconseguir cistelles fàcils.

El segon quart va tenir la mateixa dinàmica, però de cara al final de quart, el Torrons Vicens Força Lleida va aconseguir un parcial de 0 – 10 a favor que el deixava a només 1 punt en el marcador al finalitzar la primera part.

Al tercer quart el Sant Adrià va seguir fent el seu partit. El Torrons Vicens Força Lleida seguia sense trobar-se a la pista i li costava molt atacar amb criteri, tot i així el millor talent dels lleidatans, va fer que el quart acabés amb només 2 punts per sota.

Al l’últim període, els lleidatans van pujar una marxa i va ser prou per igualar el partit, competir-lo i acabar guanyant amb un triple en la última possessió visitant, deixant només 1.8 segons al Sant Adrià per aconseguir l’èpica, el triple llençat pels locals, no va arribar a generar cap perill.

Victòria important que permet seguir sumant, ara bé el joc de l’equip va estar molt per sota de les possibilitats del mateix. Tot i això, victòria en una pista complicada.