Data: 17/12/2017

Partit: Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – Cornella – Almeda  

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord. 19.45

Resultat: 77 – 63

Parcials: (17 – 14), (12 – 13), (22- 19), (26 – 17)

Arbitres: Vega – Gustà

Jugadors equip A: Codina (7), Prieto (8), Benavente, Rue (8), Solsona (2), Rubies (11), Civera (3), Mata (18), Elvira (9), De Pedro (6), Jove (2), Aliaga (3), Bosch

Entrenador equip A: Jiménez , Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  : Lopez , Oliver, Merino, Sanahuja, Anton, Giraldos, Vazquez, Villarejo, Vilaro

Entrenador equip B: Samper, Bertolin

Crònica:

Victòria del Junior Preferent per tancar la primera fase de la lliga davant l’Almeda-Cornella.

Es va poder un veure un partit amb dos equips jugant a un ritme molt alt de joc, això comportava que els dos equips tinguessin errades en atac però el Torrons Vicens Força Lleida va estar a un nivell defensiu molt alt que compensava aquestes errades. Cal destacar aquest nivell defensiu que ja fa molts partits que l’equip demostra, la nota  negativa però, va ser el control del rebot en estones del partit.

A més els lleidatans es van passar la pilota correctament durant molta estona del partit, sense tenir problemes ni amb la pressió ni amb les alternatives defensives visitants, fruit d’això gairebé tots els jugadors de l’equip van aconseguir fer punts. En aquest sentit l’equip va estar molt solvent i va saber imprimir el ritme necessari en cada moment del partit.

Fruit de tot això els locals van aconseguir una bona victòria per poder continuar creixent i treballant amb la confiança que la feina ben fet té la seva recompensa.