Data: 12/11/17

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – Sant Joan Despí

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord – 12.45

Resultat: 74 – 68

Parcials: (19 – 13), (20 – 20), (18- 15), (17 – 20)

Arbitres: Ruiz – Ugidos

Jugadors equip A: Codina (6), Prieto, Benavente,, Rué (8) , Solsona (4), Rubies (2), Civera (15), Mata (14), Elvira (20), De Pedro, Jove (5), Bosch, Aliaga

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  Boguinya (7), Lopez , Mayo (20), Bahamonte (2), Cabarrocas (2), Fernandez (2), Ibañez (6), Diop (4) , Vendrell (7) , Lubuezo (16), Mas

Entrenador equip B: Isern, Franco, Lopez i Ornells

Crònica:

Bon partit el viscut ahir a Barris Nord entre el líder la competició, Sant Joan Despí, i el Torrons Vicens Força Lleida. Partit trepidant que no es va decidir fins a les acaballes del partit i amb victòria local per 74 a 68.

Els visitants arribaven a Lleida sense haver perdut cap partit i jugant també el dia anterior contra els lleidatans en un partit molt semblant. El Torrons Vicens Força Lleida va sortir a pista amb molta empenta, jugant un bàsquet alegre i seriós, amb excepció de la primera pilota perduda i alguna altra mala selecció de tir. El primer quart acabaria 19 – 13 a favor local i amb un aire molt a favor dels lleidatans.

El següent quart va ser un intercanvi de cistelles, entre els dos equips, amb un Força Lleida molt solvent en moltes facetes del joc i un Sant Joan Despí que només feia mal als locals a base d’aprofitar el seu joc interior, alguna segona opció i algun contraatac. Mitja part i 39 a 33 en el marcador.

En el quart període es van poder veure els millors moments dels locals, arribant a ficar-se 15 punts amunt en el marcador 53 – 37 amb un joc brillant, passant-se la pilota amb criteri, castigant ajudes i aconseguint tirs lliurats amb un alt percentatge d’encert. Al final del quart, reacció visitant que deixaria el marcador en 48 a 57.

A l’últim quart els lleidatans van saber administrar la ventatja, tot i així van haver un moment en que l’aire del partit va ser favorable al Sant Joan Despí ficant-se 64 a 64 a falta de 3 minuts per acabar. Tanmateix, el Torrons Vicens Força Lleida va saber agafar-se a la pista, tornar al partit i acabar guanyant per 74 – 68.