Data:  18/11/2017

Partit: Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – Mataró J1M

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord, 16.00 h

Resultat: 73 – 61

Parcials: (14 – 22), (19  – 21), (21- 4), (19 – 14)

Arbitres: Garcia, De Toledo

Jugadors equip A: Codina (6), Prieto (10), Rué (2), Rubies (8), Civera (7), Mata (23), Elvira (14), De Pedro (3), Jove, Bosch, Benavente

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  Fernandez, Jofresa (5), Lluch (7), Pi (2), Tena (6), Lamadrid (2), Garcia (7), Lopez, Waleson (12), Distefano (10), Macia (7)

Entrenador equip B: Dalmau i Vicente

Crònica:

Bon partit ,en línies generals, del Torrons Vicens Força Lleida contra el Mataró amb victòria final dels lleidatans per 73 a 61 malgrat anar perdent a la mitja part per 33 a 43.

Els locals van començar tous en defensa ja que, tot i que tenien una bona actitud, arribaven un segon tard en totes les accions defensives, fet que va permetre anotar moltes cistelles fàcils a un Mataró que va sortir molt endollat al partit. En atac els lleidatans circulaven correctament la pilota, tenien bones situacions de tir però no tenien encert. Aquesta va ser la tònica dels dos primers quarts.

A la represa, els locals van entendre que s’havia de pujar el to defensiu i gràcies a això es va aconseguir acabar el quart amb un parcial de 21 – 4, només concedint 4 punts a l’equip rival gràcies al treball defensiu realitzat per part de tot l’equip recuperant pilotes, tancant el rebot defensiu i aconseguint que en moltes ocasions el rival exhaurís el rellotge de possessió. Gràcies a això es va poder augmentar el ritme ofensiu, circular molt millor la pilota i, ara sí, encistellar.

L’últim període va ser semblant al tercer i el partit va acabar 73 a 61.