Data: 12/02/2017

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – Sant Cugat

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 17:45

Resultat: 72 – 68

Parcials: (19- 15), (12  – 16), (14- 19), (27 – 18)

Arbitres: Tecchia – Farré

Jugadors equip A: Martí, P (2), Bergadà (23), Capdevila, Lafuente (25), Guim (6), Florensa, Gabernet (10), Martí, X (3), Peremartí (3), Grau (2), Aliaga

Entrenador equip A: Jiménez, Nadal i Gómez

Jugadors equip B:  Roures (11), Salva (13), Cano (2), Sanchez (9), Fuster (4), Carreto (11), Garcia (5), Solivelles (4), Naboumi (6)

Entrenador equip B: Balaguer i Fernandez

Crònica:

Segona victòria del Torrons Vicens Força Lleida en la segona fase de la lliga Júnior Preferent davant el Sant Cugat.

Bon partit en línies generals del Torrons Vicens Força Lleida, amb una defensa correcta en general, tot i alguna badada, i molt bona en algunes fases del partit, que ofegava als visitants i provocava possessió, tirs forçats i pèrdues. Tot i així el Sant Cugat va tenir molt encert en situacions de molt estrès i van aconseguir cistelles de 3 punts molt complicades, d’aquí els 68 punts visitants amb 9 triples en tot el partit.

El partit va ser molt disputat durant pràcticament tot el temps, amb avantatges per als dos equips però sense acabar de trencar mai el mateix. Els locals van patir un moment complicat durant els primers minuts de l’últim quart quan els visitants es van ficar 10 punts amunt.

A partir de llavors els lleidatans van reaccionar i, poc a poc, van retallar distàncies en el marcador. L’últim minut es va entrar amb 2 punts a favor dels locals que van jugar amb més cap i van aconseguir aguantar la pressió, augmentar la diferència i emportar-se un partit que s’havia ficat molt costa amunt.