Data: 15/10/2017

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – CB L’Hospitalet

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord – 12.45

Resultat: 66 – 71

Parcials: (20 – 18), (24 – 20), (3- 14), (19 – 19)

Arbitres: Tecchia – Vega

Jugadors equip A: Codina (2), Prieto (11), Benavente (5), Rué (6) , Solsona (2), Rubies, Civera (9), Mata (11), Elvira, De Pedro (14), Jove (2), Bosch

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  Castellon (11), Callada (5), Brualla (8), Enfedaque (14), Vacas (7), Solivelles (3), Martino, Garcia (9), , Tapia, Diaz (3), Salvador (2), Duarte (4)

Entrenador equip B: Larraz i Ucles

Crònica:

Derrota del Júnior Preferent davant l’Hospitalet.

La primera part va ser lleidatana, gràcies al control del rebot a les dues cistelles, portant el ritme del partit i amb un joc ràpid i alegre. Els locals es passaven la pilota i atacaven amb decisió la cistella rival. En defensa però l’equip era castigat amb molts tirs lliures en contra, tant és així que 18 dels 38 punts del rival van ser des de la línia de tir lliure. Això va fer que l’equip marxés amb només 6 punts de renda als vestidors.

La segona part va començar molt malament pels locals, van perdre el control del partit i aquest es va convertir en un caos al davant i al darrera. Els lleidatans, molt nerviosos i imprecisos, només farien 3 punts en aquest període. Per la seva part l’Hospitalet seguia sumant des de la línia de tirs lliure (7 dels seus 14 punts).

A l’últim quart, els lleidatans van despertar tímidament, però l’Hospitalet va seguir controlant el partit, va estar encertat en el tir exterior i va saber aprofitar els desajustos defensius d’un Lleida que ho va intentar fins al final, fent un parcial de 8 a 2 en l’últim minut.

Finalment però, derrota per 66 – 71