Data: 04/02/2018

Partit: Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida –Jac Sants

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord – 17.45

Resultat: 64 – 69

Parcials: (10 – 25), (23 – 19), (11- 14), (13 – 22)

Arbitres: Del Olmo – Jiménez

Jugadors equip A: Codina (3), Prieto (4), Benavente (2), Rué (3) , Solsona (0), Rubies (2), Civera (13), Mata (11), Elvira (22), De Pedro (0), Jove (4), Bosch (0)

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B: Balsells (0), Freixas (9), Ribó (0), Sancho (0), Almargo (0), Traid (2), Avinoa (18), Abad (10), Alvarez (14), Fernandez (7), Nuñez (8)

Entrenador equip B: Balsells, Morales i Simó

Crònica:

El Junior Preferent del Força Lleida perd el seu partit envers el Jac Sants en el primer quart del partit.

Els lleidatans van sortir amb una manca de concentració molt gran al partit i això va fer que els barcelonins, ràpidament, agafessin una bona renda. El primer quart acabaria amb un 10 – 25 en el marcador amb la sensació de domini absolut del partit per part dels visitants.

Al segon quart els locals van tenir més encert i van retallar distàncies, tot i que els visitants van arribar a ficar-se 18 punts amunt en el marcador. El quart acabaria 23 – 19 però sense que els lleidatans acabessin de trobar-se a la pista.

La segona part els lleidatans van canviar d’actitud i van tornar a ficar-se al partit, tot i que al tercer quart no es va tenir gaire encert de cara a cistella, el nivell defensiu va augmentar i es va aconseguir que el rival baixés la seva anotació.

A l’últim quart els lleidatans van sortir forts a pel partit, ara sí concentrats, defensant i sent verticals en atac, cosa que va donar situacions de tirs lliurats, recuperacions de pilota i ritme de joc, de fet a falta de 3 minuts el marcador es va ajustar a un 59 – 65 però dos badades defensives es van traduir en dos cistelles visitants que sentenciaven el partit. Al final es va aconseguir reduir la distància a 5 punts, per acabar amb un 64 – 69 i acabar perdent un partit que ja s’havia perdut al primer quart.