Data: 22/01/2017

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – C.B. Sant Josep A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord 17.45 h

Resultat: 61 – 72

Parcials: (23 – 21), (19 – 23), (3- 15), (16 – 13)

Arbitres: Ruiz – Soriano

Jugadors equip A: Martí, P (10), Bergadà (7), Capdevila, Lafuente (24), Guim (4), Florensa (2), Gabernet (6), Martí, X (3), Peremartí (2), Grau, Aliaga (3), Elvira.

Entrenador equip A: Jiménez, Nadal i Gómez

Jugadors equip B:  Sanchez (9), Carballo (17), Clape, Prior (9), Barriga (13), Nogales, Lorente (9), Serra, Teruel (5), Bajja (3), Rozas (3), Catalan (4)

Entrenador equip B: Roca, Amigo, Roses i Mas

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida encaixa la primera derrota de la segona fase davant el C.B. Sant Josep A.

El partit va ser molt igualat en tot moment, a excepció del tercer quart on els visitants van aconseguir un parcial de 0 – 10 que va trencar el partit.

El Torrons Vicens Força Lleida es va venir a baix en aquell període, es va jugar sense organització i amb ansietat per anotar que es traduïa en poca circulació de pilota i tirs forçats.

A l’últim quart va haver un intent de remuntar el partit, però el mateix ja estava molt costa amunt i tot i que els locals van aconseguir un parcial de 10 – 2, a les acaballes del mateix que permetia a l’equip apropar-se a 6 punts, 3 errades defensives amb bonus i falta van donar aire de nou als visitants que van controlar millor el final del partit.

Al final la falta d’encert al tercer període i la superioritat física rival va decantar un partit que, amb un mica més de sort s’hauria pogut competir per la victòria fins al final.