Data: 16/10/2016

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – Sant Cugat

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 17:45

Resultat: 60 – 51

Parcials: (20 – 17), (7  – 12), (10- 16), (23 – 6)

Arbitres: Gustà – Lahuerta

Jugadors equip A: Martí, P (18), Bergadà (8), Capdevila (5), Lafuente, Guim (5), Florensa, Gabernet (9), Martí, X (2), Peremartí (10), Grau, Mata, Aliaga(3),

Entrenador equip A: Jiménez, Nadal i Gómez

Jugadors equip B:  Roures (2), Salva (14), Cano (2), Calpe, Sanchez (9), Fuster (14), Carreto (4), Prioir (2), Garcia (2)

Entrenador equip B: Balaguer i Fernandez

Crònica:

Segona victòria del Torrons Vicens Força Lleida en la lliga Júnior Preferent davant el Sant Cugat.

Els dos equips arribaven empatats a victòries a la classificació després que el cap de setmana passat, el Força Lleida perdés l’oportunitat de sumar davant del Tarragona a casa fruit de la feblesa defensiva i la manca d’encert.

El partit contra Sant Cugat va ser completament diferent en l’aspecte defensiu, els locals van estar molt més ficats al darrera i van poder rebotejar i córrer durant bona part del matx. La igualtat en el marcador va predominar gairebé durant tot el partit.

Al tercer període va semblar que el Sant Cugat agafava la iniciativa i podia trencar el partit amb un parcial de 0 – 9 a favor al final del mateix, però els lleidatans van saber agafar-se a la pista, remuntar el partit i acabar el quart amb un parcial de 23 – 6 que el permetia arribar als instants final del partit amb la victòria assegurada.