Data: 12/10/2017

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida –Jac Sants

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord – 17.45

Resultat: 57 – 74

Parcials: (13 – 18), (10 – 20), (21- 14), (13 – 22)

Arbitres: Lopez – Farré

Jugadors equip A: Codina, Prieto (5), Benavente (7), Rué (14) , Solsona, Rubies (5), Civera (8), Mata (10), Elvira, De Pedro, Jove (2), Bosch (6)

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  Freixas (6), Ribó (18), Sancho (1), Almargo (6), Traid (3), Avinoa (9), Abad (1), Alvarez (12), Fernandez (4), Nuñez (13)

Entrenador equip B: Conde, Morales i Simó

Crònica:

El partit començava molt igualat tot i encaixar un parcial de 4 – 12 en els primers minuts, els lleidatans van sortir a pista molt actius però no tenien sort de cara a cistella. Per la seva part el JAC Sants va sortir a pista molt ordenat i va ser regular en el seu joc durant tot el partit.

El primer quart acabaria amb 13 – 18 al marcador amb la sensació de que el Torrons Vicens Força Lleida mereixa alguna cosa més.

Al segon quart el número 19 de l’equip barceloní va trencar el partit ja què, amb 11 punts el sol, va fer molt mal als lleidatans a base córrer sol al contraatac i tenir encert de tir exterior. Als lleidatans els va fer molt mal la pressió del JAC Sants, es van desunflar i van cedir el període per 10 a 22.

A la segona part del partit el Torrons Vicens Força Lleida va sortir a pista amb molt bona actitud què, poc a poc a base de defensar, córrer, passar-se la pilota, i superar la pressió defensiva dels barcelonins, van aconseguir apropar-se fins a 4 punts en el marcador.,(48 – 44).

Al darrer període els lleidatans van seguir competint, però en algun moment de no fer-ho, el JAC Sants va tornar a ficar-se a més de 10 punts í, a partir d’aquí els locals es van deixar anar. Val a dir que en atac l’equip va estar molt desencertat en aquest darrer període. Resultat final 57 – 74

Els lleidatans encara han de trobar-l’hi el ritme de joc a la categoria, competir els 40 minuts sense complexes i conjuntar-se. Tot i el resultat, ahir es va donar un petit pas.