Data: 09/01/2016

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – CB Tarragona

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 17:45

Resultat: 57 – 71

Parcials: (13 – 25), (6  – 19), (30- 8), (8 – 19)

Arbitres: Lopez – Vega

Jugadors equip A: Martí, P (9), Bergadà (15), Capdevila, Lafuente, Guim (10), Florensa, Gabernet, Martí, X (5), Peremartí (9), Grau, Mata, Aliaga(9), De Pedro

Entrenador equip A: Jiménez, Nadal i Gómez

Jugadors equip B:  Porta (6), Verdun (4), Puigdevall (4), Riquelme, Galofre (18), Recasens (3), Homdedeu (10) , Harster, Roset (6), Carles, Guixens (8), Vaque (9)

Entrenador equip B: Arias, Rojas

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida va caure a casa contra el CB Tarragona en un partit que els locals van deixar escapar en la primera part del mateix.

El CB Tarragona va sortir molt bé al partit i durant el primer i segon quart va passar per sobre d’un Torrons Vicens Força Lleida sense encert, idees ni intensitat defensiva.

A la segona meitat del partit, els locals van tirar d’orgull i van remuntar 22 dels 25 punts de diferència amb els que havien anat al descans, a base de molt esforç defensiu que va donar ales en atac.

Finalment a l’últim quart, la sort no va estar del costat dels lleidatans que van acusar la falta d’encert i l’esforç realitzat en el tercer quart. El Tarragona, més fresc, va estar més encertat i va castigar els errors defensius dels locals.