Data: 05/11/17

Partit:    Júnior Preferent: Torrons Vicens Força Lleida – Sant Josep de Badalona A

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord – 17.45

Resultat: 56 – 64

Parcials: (12 – 16), (20 – 11), (17- 19), (7 – 18)

Arbitres: Del Olmo – Soriano

Jugadors equip A: Codina (4), Prieto (5), Masana,, Rué (7) , Solsona (2), Rubies (2), Civera (4), Mata (13), Elvira (14), De Pedro, Jove (5), Bosch, Aliaga

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  Barriga (8), Rebellon (4), Rios (2), Catalan (5), Serra (7), Garaizabal (7), Lopez, Sanchez (19), Fernandez (10), Sanroma, Clement, Rosell

Entrenador equip B: Furonés, Sanchez i Pujol

Crònica:

Bon partit del Torrons Vicens Força Lleida tot i la derrota per 8 punts davant d’un dels equips capdavanters del grup.

El partit va començar amb molt igualtat i intercanvi de cistelles, els locals van merèixer una mica més en aquest primer quart. El visitant s’imposarien en el marcador per un 12 – 16.

Al segon quart seguia l’intercanvi de cistelles però amb un aire de partit clarament a favor dels lleidatans, fruit de compartir la pilota, jugar agressiu i controlar el ritme del partit, el quart acabaria 20 a 11 i els equips s’anirien a la mitja part amb victòria local per 32 a 27.

Al tercer quart la dinàmica va començar a canviar, el Sant Josep de Badalona va muntar des de el principi una defensa zonal (que ja havia plantejat en moments de la primera part) cada vegada que la pilota no estava viva i que no deixaria fins acabar el partit, els lleidatans van tenir bons moments en atac però seguia l’intercanvi de cistelles, acabaria el quart 49 a 46.

En l’últim quart el Torrons Vicens Força Lleida va jugar sense paciència i va cometre molts errors, errors que en aquesta categoria es tradueix en cistelles fàcils pel rival. Tot i així l’equip va mostrar una gran actitud durant tot el partit, res a veure amb la setmana anterior, i va realitzar una gran feina, només diluïda per 4 minuts d’errades en l’últim quart i pel resultat en el marcador final.