Data: 18/09/2016

Partit:    Júnior Preferent:  Torrons Vicens Força Lleida – CB Hospitalet “B”

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord, 16:00 h

Resultat: 53 – 67

Parcials: (10 – 14), (11 – 18), (21- 17), (11 – 18)

Arbitres: Del Olmo – Farré

Jugadors equip A: Martí, P (2), Bergadà (15), Capdevila, Lafuente, Guim (6) , Florensa (4), Gabernet (9) , Martí, X (2), Peremartí (8), Grau (2), Mata (3), Elvira, Sergio

Entrenador equip A: Jiménez, Nadal i Gómez

Jugadors equip B:  Sole , Tell (3), Jose (11), Vacas, Gonzalez, Rue (4), Balada (13), Martínez (6), Matarcodona (9), Segarra, Sole (10), Sola (7)

Entrenador equip B: Moya i Martínez

Crònica:

Bon partit entre l’Hospitalet i el Torrons Vicens Força Lleida, en un matx on les pèrdues de pilota i el desencert de cara a cistella lleidatà van esdevenir una nova derrota local.

El partit va ser molt competit des de ben inici, els dos equips entraven a pista molt ficats i els locals tenien un punt més d’intensitat que els feia aconseguir les primeres avantatges a favor. Però l’equip visitant va reaccionar i a base de recuperar pilotes i segones opcions van aconseguir capgirar el marcador i començar a manar en l’electrònic.

Amb la confiança que dona anar al davant en el marcador, l’Hospitalet poc a poc va anar a més, en canvi els lleidatans van començar a perdre pilotes, errar situacions amb molta avantatge i això feia que acabés la primera part amb 11 punts de diferencia a favor visitant.

Al tercer període el lleidatans van reduir les distàncies tot i seguir molt desencertats, l’Hospitalet però aprofitava cada error per aconseguir cistelles fàcils. La tònica es va mantindré fins al final del partit, el Torrons Vicens Força Lleida ho va intentar però les coses no acabaven de sortir bé.

Finalment derrota per 14 punts de diferència, en un partit en que s’hauria d’haver arribat ajustat al final.