Data: 06/04/2018

Partit: Júnior Preferent Permanència: Torrons Vicens Força Lleida – Sant Josep de Badalona A

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord, 17:45 h

Resultat: 83 – 81

Parcials: (14 – 19), (20- 26), (29- 16), (19 – 20)

Jugadors equip A: Codina (3), Prieto, Rué (3), Solsona (7), Rubies (5), Civera (6), Mata (18), Elvira (11), De Pedro (13), Jove (3), Bosch (2), Sanchez, Benavente

Entrenador equip A: Jiménez, Solsona i Rivas

Jugadors equip B:  Barriga (10), Rebellon (11), Rios 11), Catalan (2), Serra (8), Garaizabal (2), Lopez, Sanchez, Fernandez (18), Comas (0) , Clement (2), Da Cruz (14)

Entrenador equip B: Furonés, Sanchez i Pujol

Crònica:

Victòria del Torrons Vicens Força Lleida davant el Sant Josep de Badalona en el segon partit del playoff de permanència.

Els lleidatans van fer una gran feina durant tot el partit i van tenir l’encert que els hi va faltar en el partit d’anada. Es va jugar un bàsquet molt directe, valent i intens la majoria del partit forçant al Sant Josep de Badalona a jugar a un ritme que els hi resulta incòmode.

Els locals a més van col·laborar molt entre sí, passant-se molt la pilota i trobant situacions clares d’avantatge per atacar la tancada defensa visitant i les alternatives defensives.

Tanmateix, va ser la clau al tercer quart augmentar la intensitat defensiva i això va provocar moltes recuperacions de pilota que es van traduir en contraatacs i situacions de tirs lliurats.

El final de partit, a cara o creu, se’l va emportat el Torrons Vicens Força Lleida en un creuament de temps morts.

El definitiu partit es jugarà a la pista del Sant Josep de Badalona aquest dissabte a les 19.30. L’equip que guanyi el partit, salvarà la categoria preferent.