Data: 12/05/2018

Partit: Júnior Preferent Permanència: Sant Josep de Badalona A – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Sant Pep – 19.30h

Resultat: 87 – 65

Parcials: (20 – 12), (28 – 13), (14- 21), (25 – 19)

Jugadors equip A: Barriga, Rebellon, Rios, Catalan, Serra, Garaizabal, Lopez, Sanchez, Fernandez, Sanroma, Clement, Rosell, Da SIlva

Entrenador equip A: Furonés, Sanchez i Pujol

Jugadors equip B:  Codina, Prieto, Rué, Solsona, Rubies, Civera, Mata, Elvira, De Pedro, Jove, Bosch, Sanchez

Entrenador equip B: Jiménez, Solsona i Rivas

Crònica:

Derrota del Junior Preferent del Força Lleida davant el Sant Josep de Badalona i pèrdua de la categoria preferent

Tanmateix els lleidatans van sortir amb desig a pel partit però la superioritat física del Sant Josep amb el talent del seu jugador número 2 van ser les claus per acabar imposant-se per 22 punts de diferencia.

Aquesta diferència es va veure molt clara al segon quart, on els Sant Josep va trencar el partit a base de bons 1c1 del seu jugador número 2 i d’aprofitar l’alçada i la intimidació del seu jugador número 16. Per contra els lleidatans no van acabar d’estar tot l’encertats que calia i van estar tous defensivament parlant.

La resta de quarts van ser competits, tant que els lleidatans van aconseguir guanyar el tercer quart reduint la diferència a 14 punts.

Finalment el Torrons Vicens Força Lleida va acabar perdent davant el 5é equip de Catalunya, en una eliminatòria que va arriba tercer partit i que va competir la majoria del seu temps contra un gran rival. Molt mèrit dels jugadors que han realitzat una temporada excel·lent.