Data: 22/11/2015

Partit:   Platges de MataróForça Lleida C.E. A

Pavelló i hora de Joc:  16:30h

Resultat: 60-87

Parcials: 13-20, 8-17, 20-34, 19-16

Arbitres: Alemany i Brosa

Jugadors Platges de Mataró: Diallo (17), Rodríguez, Barragán (11), Solà (8), Juanola, Vázquez (8), Teixidó (3), Perarriera (7), González (4), Torre (2), Estany, Tardío

Entrenador:  Margall

Jugadors Força Lleida C.E. A: Bach (2), Treviño, Marín (6), Duch (24), Lletjós (7), Villafranca (2), Bometón (2), Aventín (23), Lafuente (21)

Entrenador:  López

 

Crònica:

El Força Lleida aconsegueix una importantíssima i difícil victòria al camp del Platges de Mataró, aconseguint remuntar també els -20 que tenien del partit d’anada i que això els deixa depenent de si mateixos per poder accedir a l’eliminatòria per l’ascens a Preferent “A”.

Els de Lleida van iniciar el partit molt intensos defensivament, aconseguint que el rival no anotés i això els permetia córrer i jugar amb ritme aconseguint avantatges i tirs lliurats que els posava amb un 4-13 en el marcador. Els de casa reaccionaven i aconseguien parar la sangria els següents 5 minuts (13-20). Tot i la diferència, els lleidatans seguien defensant a tota la pista, fet que incomodava als de Mataró i els deixava en 8 punts al segon període, augmentant així la diferència (21-37).

En la represa del joc el Força Lleida no va donar opció a la reacció i aconseguien un 4-12 en 3 minuts, el quan feia que el partit es centres l’average del partit d’anada. Els de casa plantejaven alternatives defensives, però els lleidatans responien amb encert des de la línia de 3 punts, anotant 5  triples  en els 7 minuts restants i marxant més en el marcador (41-71).

En els darrers 10 minuts ambdós conjunts sabien que el partit es centrava en la diferència del partit d’anada i els de Mataró  aconseguien un 6-0 que ho deixava tot per decidir. Tot i així, els de Lleida van saber reaccionar davant el parcial i el nerviosisme del partit i aconseguiren mantenir la diferència i emportar-se cap a Lleida la victòria i l’average.