Data: 24/03/18

Partit:Júnior Preferent: Jac Sants – 52 – Torrons Vicens Força Lleida – 51

Pavelló i hora de Joc: Pavelló La Bordeta, 17.30h

Resultat: 52 – 51

Parcials: (12 – 11), (11 – 7), (10- 13), (19 – 20)

Arbitres: Casas – Cubero

Jugadors equip A: Freixas (3), Ribó (10), Sancho (3), Almargo (1), Traid (4), Aviñoa (6), Abad (7), Alvarez (7), Fernandez (6), Nuñez (3)

Entrenador equip A: Conde, Morales i Simó

Jugadors equip B: Codina (0), Prieto (7), Rué (0) , Solsona (0), Rubies (7), Civera (0), Mata (12), Elvira (10), De Pedro (5), Jove (2), Bosch (0), Aliaga (0), Benavente (0), Sanchez (4)

Entrenador equip B: Jiménez, Solsona i Rivas

Crònica:

Derrota pels petits detalls del junior preferent del Força Lleida a la pista del Jac Sants.

Tot i així, l’equip lleidatà va realitzar un gran partit, i únicament la part negativa va ser el resultat, que es podria haver decantat cap a qualsevol costat entre dos equips del mateix nivell.

El Jac Sants però va saber competir un pèl millor els moments complicats que va tenir ja que cada vegada que semblava que l’aire del partit es decantava a favor lleidatà, els barcelonins aconseguien contrarestar-ho gràcies a una oportuna cistella o pilota perduda lleidatana.

Tanmateix, com durant tota la temporada, els lleidatans segueixen creixent en el seu joc i encara tenen marge de millora fins a final de temporada. La victòria va estar a punt de caure a favor visitant quan, a l’octubre, competir al Jac Sants semblava gairebé inabastable i ara els dos equips estan al mateix nivell.