Data: 15/11/2015

Partit:   Força Lleida C.E. A – C.B. Tarragona A

Pavelló i hora de Joc:  12:45h

Resultat: 71-76

Parcials: 14-14, 17-24, 20-24, 20-14

Arbitres: Olmo i Farré

Jugadors Força Lleida C.E. A: Perea (2), Bach, Bergadà (5), Treviño, Marín (15), Duch (4), Lletjos (3), Villafranca (7), Aventín (15), Lafuente (17), Naveed (3)

Entrenador: López, Gómez i Martínez

Jugadors C.B. Tarragona A: Bayerri, Medina (6), Toda (9), Galofre (23), Recasens (3), Moreno (17), Saade, Ramírez, Roset, Ariza (6), Homdedeu (9), Padilla (3)

Entrenador: Mañe

 

Crònica:

El Força Lleida encaixa una derrota a casa davant un C.B. Tarragona que va saber jugar amb més tranquil·litat un partit que era important pels dos conjunts.

El nerviosisme dels dos conjunts es va notar en els primers impassos del partit, hi havia molts errors i molt desencert, fent que el resultat del partit després de 5 minuts jugats fos de 5-2. A partir d’aquest moment es van anar encarrilant els atacs i defenses dels dos equips i feia que el joc fos més vistós i la igualtat era màxima.

El segon període va destacar pel ritme i intensitat dels dos equips. Els de Tarragona aconseguien la major avantatge del partit amb un triple sobre la botzina just abans del descans (31-38).

En la represa els de casa aconseguien retallar les diferències en el marcador en els 2 primers minuts de joc amb un 6-0 (37-38). Però els tarragonins reaccionaven cada cop que els lleidatans podien posar-se per davant i aconseguien allunyar-se, aconseguien al final del període augmentés una mica més la diferència (51-62).

Els de negre no donaven res per perdut i aconseguien poc a poc retallar diferències amb encert en el seu tir, però també eren penalitzats amb moltes faltes degut a la seva intensitat defensiva per intentar recuperar pilotes que feia que els rivals anessin constantment a la línia de tirs lliures i no fallessin, cosa que complicava la remuntada als lleidatans, fet que va donar la victòria als de fora.