Data: 21/10/2017

Partit:Júnior Preferent: Cornella Almeda – 88 – Torrons Vicens Força Lleida – 85

Pavelló i hora de Joc: Cornellà. 19.45

Resultat: 88 – 85

Parcials: (20 – 18), (8 – 16), (25- 19), (20 – 20) , (15 – 12)

Arbitres: Alcañiz – Tejon

Jugadors equip A: Lopez (24), Oliver (18), Merino (4), Sanahuja (8), Anton (5), Giraldos (9), Vazquez (9), Villarejo (7), Vilaro

Entrenador equip A: Samper, Bertolin

Jugadors equip B: Codina (5), Prieto (16), Benavente (2), Rue (3), Solsona, Rubies, Civera (21), Mata (7), Elvira (19), De Pedro (6), Jove, Bosch (6)

Entrenador equip B: Jiménez , Solsona i Rivas

Crònica:

Derrota del júnior preferent a la pista de l’Almeda – Cornella en un partit molt atractiu de veure. Els dos equips van protagonitzar 40 minuts d’igualtat que va fer que el partit anés a la pròrroga després d’un joc frenètic per part dels dos conjunts en diverses fases del partit.

A la primera part les defenses van estar per damunt dels atacs, però un Força Lleida més encertat va acabar els primers dos quarts amb 6 punts de diferència a favor.

Al tercer quart els locals van aconseguir igualar el matx en els seus millors moments del partit, però el Força Lleida es va poder enganxar a la pista i no va baixar els braços en cap moment.

De fet a falta de 4 minuts per acabar, els visitants perdien de 10 punts i van poder remuntar el partit. A falta de 2 segons tenien el partit a les seves mans però aquest finalment va anar a la pròrroga.

Al temps extra, els lleidatans van començar molt millor (+5 amunt) però els locals no es van donar per vençuts i van aconseguir capgirar el marcada (+1 amunt), a partir d’aquí xoc d’atacs i defenses. El Força Lleida guanyava d’1 punt i va recuperar pilota a falta de 27 segons, però en un ràpid contraatac la pilota no va voler entrar i l’Almeda – Cornellà va aconseguir una cistella de 2+1 que els ficava dos punts a dalt.

Temps mort visitant, i en la sortida, els àrbitres van xiular unes pases als lleidatans que van acabar d’esborrar qualsevol opció d’emportar-se el partit.

El pitjor, el resultat, ja que els lleidatans van estar a un molt alt nivell els 45 minuts, molt endollats en el partit i fent una gran feina en atac i defensa.