Data: 29/01/2018

Partit: Júnior Preferent:  CB L’Hospitalet B — Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Hospitalet, 17.45 h

Resultat: 54 – 55

Parcials: (12 – 15), (12 – 17), (18- 8), (12 – 15)

Arbitres: Osorio – Presseguer

Jugadors equip A: Castellon (2), Tallada (0), Brualla (9), Tapia (2), Vacas (9), Solivelles (4), Martino (10), Garcia (8), Diaz (0), Salvador (0), Duarte (8)

Entrenador equip A: Larraz i Ucles

Jugadors equip B:  Codina (3), Prieto (2), Sanchez (3), Rué (7) , Solsona, Rubies, Civera (8), Mata (10), Elvira (12), De Pedro, Jove (8), Bosch (2), Aliaga

Entrenador equip B: Jiménez i Solsona

Crònica:

Nova victòria “in extremis” del Torrons Vicens Força Lleida davant l’Hospitalet en la tercera jornada de la fase regular de la lliga preferent.

El partit va començar molt bé pels lleidatans amb un ritme alt de partit i controlant el rebot en les dues cistelles. Defensivament l’equip es va aprofitar de les errades rival per recuperar pilotes i poder córrer. Però el partit va començar a canviar a partit del primer temps mort local. L’Hospitalet es va tornar a ficar a dins del partit aconseguint un bon parcial i acabant el primer període només 3 punts per darrera en el marcador.

El segon quart va ser calcat al primer, bon inici lleidatà i remuntada local. Mitja part amb 24 – 32 al marcador.

Al tercer quart es va veure la pitjor cara dels lleidatans, tot i que defensivament l’equip aguantava, al davant l’equip aconseguia la seva primera cistella transcorreguts 5 minuts. Moltes imprecisions i pèrdues de pilota, feien que l’Hospitalet acabés 2 punts per davant en el marcador.

L’últim quart va seguir la mateixa dinàmica, de fet, a falta de 2’’ els lleidatans perdien de 8 punts.

L’equip no es va donar per vençut i a base d’atacs ràpids l’equip va treure faltes que el van portar a la línia de tirs lliures per ficar 9 punts seguits en aquest període de temps i deixar al rival sense anotar.

Victòria final per 54 – 55.