Data: 02/12/2017

Partit: Júnior Preferent:  CB L’Hospitalet B — Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Hospitalet, 20 h

Resultat: 29 – 45

Parcials: (15 – 6), (6 – 12), (4- 18), (4 – 9)

Arbitres: Alguero – Ruiz

Jugadors equip A: Castellon (2), Tallada (1), Brualla (4), Tapia, Vacas, Solivelles (5), Martino (2), Garcia (4), , Diaz (3), Salvador (2), Duarte (4)

Entrenador equip A: Larraz i Ucles

Jugadors equip B:  Codina, Prieto (4), Benavente (2), Rué (5) , Solsona, Rubies (3), Civera (9), Mata, Elvira (15), De Pedro (5), Jove (2), Bosch, Aliaga

Entrenador equip B: Jiménez i Solsona

Crònica:

Victòria del Torrons Vicens Força Lleida a la pista de l’Hospitalet en un partit en que la pilota no va voler entrar i que es van imposar les defenses als atacs.

Els lleidatans van entrar molt malament al partit a nivell defensiu, fet que va aprofitar l’Hospitalet per agafar un bon parcial i ficar una diferència de 10 punts en el marcador. En atac els visitants no estaven malament, aconseguint tirs lliurats i situacions clares de cara a cistella però la pilota no entrava.

Al segon quart la dinàmica va canviar, els lleidatans es van ficar en el partit des de la defensa i poc a poc estaven més encertats en atac. Els locals es van enfonsar amb 6 punts en aquest quart i no s’aixecarien en cap moment de la resta del partit.

La segona part doncs va ser una continuació del segon quart, els lleidatans amb una gran defensa, feien exhaurir la possessió del rival una i altra vegada. A més en el tercer quart els visitants van aconseguir ficar tot el que no havien ficat en els altres dos períodes i van obrir una escletxa que augmentaria en l’últim quart fins al resultat final.