Data: 19/02/2017

Partit:    Júnior Preferent: C.B. Olost – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Olost, 11.30

Resultat: 85 – 62

Parcials: (15- 11), (30 – 16), (18- 13), (22 – 22)

Arbitres: Domingo – Lopez

Jugadors equip A: Sarr (23), Prat (20), Font (6), Mollet (2), Pratdesaba (8), Bria (6), Lopez (9), Vilalta (0), Carrillo (), Canovas (3), Bakic (8)

Entrenador equip A: Caballol, Riera

Jugadors equip B:  Martí, P (6), Bergadà (11), Capdevila, Lafuente (16), Guim (3), Florensa (8), Gabernet (5), Martí, X, Peremartí (8), Grau (5), Aliaga (3), Elvira (2)

Entrenador equip B: Jiménez i Gómez

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida va patir diumenge a Olost una clara derrota en un partit en el qual no va poder controlar cap apartat important del joc.

Els lleidatans es van veure superats pel joc interior i exterior d’un Olost que va fer molt mal tant des de la pintura, amb segones opcions i situacions de recepcions amb molta avantatja, com des de el perímetre a base de tir exterior.

A més els locals van controlar també les situacions de transició, tant ofensives com defensives, davant un Torrons Vicens Força Lleida que al segon quart ja havia baixat els braços. Els lleidatans no van saber jugar amb l’agressivitat i intensitat que es requeria, acabant el partit amb només 6 faltes comeses.

En definitiva, partit per treure moltes conclusions i aprendre del que no pot passar en una pista de bàsquet.