Data: 19/04/2015

Partit:    Júnior Interterritorial: Força Lleida – CB Cornellà

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord , 17.30h

Resultat: 71 – 83

Parcials: (1822), (1525), (2411), (1425)

Arbitres: Martin, J. – Alimbau, M.

Jugadors equip A: Estorach, Reñé, Rué, Prous, Sumalla (9), Pla (22), Aresté, Gimeno (3), Aventín (12), Garrabé (8), Alins (9) , Vinós (8)

Entrenador equip A: Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B: Ruiz, A (2), Toledo, M (14), Arias (3), Lopez, Ferreres (2), Almodovar (17), Martin (29), Martinez (9), Perez (7).

Entrenador equip B: Martinez, E.

Crònica:

El Força Lleida va perdre el liderat i l’average en un partit marcat per la bona lectura de joc dels visitants, el seu nivell d’encert, 11 triples alguns ben defensats i la fragilitat defensiva en els 1 x 1 del Força Lleida.

Els dos equips van sortir amb nervis a pista, però el Cornellà encetava el partit amb un triple que els hi donava confiança i que marcaria el camí a seguir durant tot el partit. La igualtat va ser la tònica del primer quart tot i que el Força Lleida va acabar 4 punts a baix.

Al segon quart, tot i les alternances defensives del Força Lleida, el Cornellà va estar impecable en totes les situacions d’atac, fallant molt poques oportunitats de fer cistella, a més un últim minut desastrós del Força Lleida va fer que encaixés un 0 – 7 en aquest final de període que el castigava a anar 14 punts per sota en el marcador a la mitja part.

A la represa però el Força Lleida va poder remuntar, ara sí exhibint un joc defensiu molt més sòlid i castigant la transició de l’equip rival, sent valents, verticals a la cistella i amb un Joan Plà estel·lar que va ser l’ànim de l’equip durant gairebé tot el partit, amb molt de treball i esforç durant cada segon que va estar a pista. S’arribava 1 punt per sota a l’últim quart.

Tot i començar anotant, aconseguint remuntar els 14 punts de desavantatge que portava a la mitja part, el Cornellà va competir de forma fantàstica a l’últim període, i reaccionava amb dos triples consecutius que tornava a manar en el marcador. A partir d’aquí el Força Lleida va interpretar malament el partit i tot i haver-hi molt temps pel davant, es van trenar atacs massa ràpids, que comportaven pèrdues de pilota que aprofitaven el Cornellà en forma de contraatac per augmentar la diferència.

Al final 71 – 83, Cornellà va competir millor que el Força Lleida i va ser el merescut guanyador i coolidera la taula amb Força Lleida que és segon i Mollet que és tercer. Resten tres partits en l’equip ha de oferir la seva millor versió en quant a concentració, exigència i il·lusió. L’equip encara depèn de si mateix per accedir a la fase eliminatòria.