Partit: Sant Cugat  – Força Lleida A

EQUIP LOCAL: ABAD 2, VALLCORBA 4, BOU 8, CAROL 2, DE PAULA 3, CASTELLS 12, SALA 2, MACHADO 3, TRENCHS, VERDU 2, BELTRAN, NICOLA 17.

FORÇA LLEIDA: TRAWALLY 2, PRIETO 15, BENAVENTE 3, RUE 6, SOLSONA 2, TAMAMES 6, ARIÑO 4, CIVERA 12, SANCHEZ 5, GUELL 13, MASSANA 3.
ARBITRES: TORRES I ORTGEA.
CRÒNICA: El Torrons Vicens Força Lleida A, aquest diumenge va disputar un dels matxs més complicats de la Temporada. El desplaçament a la pista del Sant Cugat i 2n classificat fins al moment.
El primer període va ser d’intercanvi de cistelles, nosaltres volíem aprofitar avantatge sota cistella i per contra ells ens buscaven el situacions de 1c1 exterior amb els nostres interiors. A meitat del 2n període hem aconseguit un parcial de 6-15, la clau, la pressió a tota pista que ens ha dona’t cistelles senzilles.
En la represa, els visitants ens han plantejat una defensa zonal, que d’entrada els ha servit per tornar a igualar el marcador amb un 37-34 a favor visitant. Però poc a poc hem sabut com atacar la nova defensa i hem aconseguit cistelles senzilles. El darrer període només teníem un avantatge de 7 punts, tot estava obert, gran defensa i un parcial de 0-10 ha decantat el partit i referma el liderat pels nois de Lleida.