Data: 12/05/2015

Partit:    Júnior Interterritorial: Recanvis Gaudí Mollet A – Ekke Força Lleida CE A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 17.30h

Resultat: 51 – 79

Parcials: (1722), (13 – 13), (10 – 13), (11 – 31)

Arbitres: Gutierrez, H – Chiva, M

Jugadors equip A: Calpe, Díaz, Camino, Trujillo, Liebaua, Subiela, Pousa, Lopez, Ruiz, Egea, Garcia

Entrenador equip A: Dalmau, L

Jugadors equip B: Estorach (7), Reñé (2), Rué (2), Prous (4), Sumalla (18), Pla (15), Aresté (2), Gimeno, Aventín (13), Garrabé (7), Alins (5) , Vinós (4)

Entrenador equip B: Toni Jiménez Lamas

Crònica:

Victòria vital per 28 punts de diferència que certifica la classificació del Força Lleida com a segon de grup, a una sola derrota del Cornellà.

El partit va començar de forma trepidant amb un 9 – 20 al marcador que ficava les coses molt favorables per un Força Lleida que, molt endollat en atac i en defensa, demostrava que volia guanyar el partit des de el primer minut. El Mollet va reaccionar gràcies al seu poderós joc interior, aconseguint cistelles de dins de la zona i el Força Lleida perdonava algunes accions molt clares en atac.

El segon quart va començar amb 17 – 22 en el marcador, i el partit es va travar moltíssim, tots dos equips acusaven molt els nervis, de fet el quart va ser molt igualat en tots els sentits, tot i que el Força Lleida va perdonar molt des de la línea de tir lliure, amb 30 a 35 s’arribava a la mitja part del partit.

A la represa els dos equips es van assentar una mica més en el partit, tot i que el Força Lleida era qui portava la iniciativa. El Mollet va aprofitar les poques escletxes que cedia el Força Lleida defensivament, per apropar-se en el marcador en algun moment, tot i així el Força Lleida reaccionava i acabava el tercer quart amb 8 punts de avantatja, 40 – 48.

L’últim quart començava amb un Mollet inspirat que es ficava 44 – 48 al marcador, cosa que va obligar a demanar temps mort al Força Lleida, a partir d’aquell moment, l’equip va començar a jugar com havia sortit al primer quart, sent agressiu als 1 x 1, llegint bé les avantatges que generaven en atac i  atacant la zona del Mollet amb molt criteri, això feia que el Força Lleida agafés una avantatja de més de 10 punts en el marcador, que li va donar molta confiança a l’equip per encarar el tram final del matx.

Al final, la confiança i el treball ben fet, van donar els seus fruits i el Força Lleida no fallava cap atac, acabava el partit 51 – 79, amb un Força Lleida que va felicitar a l’equip rival i després va gaudir de la victòria. L’equip jugarà els ¼ de final de la lliga envers el Sant Josep de Badalona.