Data: 23/03/2015

Partit:   Júnior Interterritorial`: Morabanc Andorra A – Força Lleida A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló , 17:30 h

Resultat: (52 – 63)

Parcials: (27 – 16), (8 – 29), (13 – 16), (11 – 11)

Arbitres: (Burgos, J.C. – Alba, A.)

Jugadors equip A: Martí (9). Abella (4), Domingo (9), Peña (2), Marti, Ribeiro, Arias (3), Comellas (2), Bartolome (3), Guzman (3), Gomez (9), Curet (6)

Entrenador equip A:   Belenguer, Víctor

Jugadors equip B: Estorach, Reñé (7), Rué (4), Prous (6), Sumalla (12), Pla (8), Aresté (4), Gimeno, Aventin (14), Garrabé (2), Alins, Vinós (5)

Entrenador equip B:Toni Jiménez Lamas

Crònica:

Partit dur, amb victòria del Força Lleida, el que es va jugar a la pista del Morabanc Andorra, un equip que per nivell de joc i intensitat hauria d’esta més amunt en la classificació.

L’Andorra va sortir amb una punt d’intensitat i ganes més fort que el Força Lleida, el partit era una anada i tornada dels dos equips, el locals molt entonats i el Força Lleida molt erràtic en les dues pistes. El joc era molt dur per part dels dos equips i això es traduïa en moltes interrupcions del partit i en moments molt tensos a la pista.

La tònica del partit es va mantindre durant tres quarts i mig, i a falta de 3 minuts el Força Lleida va obrir una petita escletxa de 9 punts que va obligar a demanar temps mort a l’equip local.

Llavors el partit va embogir i els locals van rebre 5 faltes tècniques per diferents protestes, i la diferència va augmentar fins als 13 punts de diferència, moment en el qual quedava el partit sentenciat.

En línies generals partit dolent d’un Força Lleida que es va trobar amb un dur Andorra que va fer que l’equip estigués incòmode a pista durant tot el partit. Tot i així, victòria important que permet a l’equip seguir segon cooliderant la taula classificatòria amb el Cornellà