Data: 10/01/2015

Partit:    Júnior Interterritorial: Joviat – La Salle Manresa Ekke Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Poliesportiu La Salle, 17.45h

Resultat: 8270

Parcials: (1320), (17 – 16), (19 – 13), (33 – 21)

Arbitres: Lopez, C , Marmol, R

Jugadors equip A: Rovira (9), Cuñe (30), Martinez (10), Sanchez (7), Felip (9), Vidal (12), Flotats (2), Martinez, Peraire, Cideira (2), Castel

Entrenador equip A: Lorente, JM

Jugadors equip B: Estorach (3), Reñé (6), Rué (5), Prous (7), Pla (9), Aresté (3), Aventín (6), Garrabé (22), Alins (5) , Vinós (4)

Entrenador equip B: Toni Jiménez Lamas

Crònica:

El Força Lleida va encetar el 2015 amb una derrota, la primera de la temporada, totalment merescuda sense cap excusa davant un La Salle Manresa que va ser molt competitiu durant tot el partit i va treure profit de les seves armes per acabar enduent-se’l.

Va ser un partit que va començar de cara per al Força Lleida, però ràpidament va canviar el aire del partit a favor dels jugadors locals. El gran encert de tir durant tot els 40 minuts sumat a la passivitat defensiva d’un Força Lleida desconegut va propiciar que els locals poc a poc anessin creient en les seves possibilitats.

A l’últim quart 33 punts del locals van sentenciar el partit i el Força Lleida no va poder fer una altra cosa que felicitar als rivals pel seu gran esforç. No s’ha de perdre mai la humilitat i s’ha de treballar sempre al màxim esforç possible, no existeix una altra forma d’entrenar i jugar, d’altra forma qualsevol equip dona un nivell lamentable.

Derrota per aprendre i continuar treballant.