CRÒNICA PARTIT CAP DE SETMANA –/– TEMPORADA 2014 / 2015

 

 

Data: 28/09/2014

Partit:                  JUNIOR INTERTERRITORIAL Força Lleida A – Sedis Bàsquet A

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord, 17.30 h

Resultat:    (66  – 62)

Parcials:    (11 – 7), (10 – 9), (9 – 11), (17 – 20),(19 – 15)

Arbitres:    (López, O. – Soriano, M.A.)

Jugadors equip A: Estorach, Reñé (5), Rué (6), Prous (4), Sumalla (2), Lletjós, Pla (7), Aresté (2), Gimeno (2), Garrabé (9), Alins, Vinós (20)

Entrenador equip A:   Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B Fernàndez (10), Garcia (2), Ibáñez (2), Serrato (20), Ausas (10), Lluch, Ribera (6), Ribes (3), Miret (6), Moliné

Entrenador equip B:   Canut, B

Crònica:

El Junior Interterritorial del Força Lleida va sumar la seva segona victòria en la lliga tot i que es va complicar la vida per falta d’actitud, competitivitat i múltiples errors que va donar ales a un Sedis molt combatiu i competitiu.

L’equip va sortir de forma correcta a l’inici del partit i a partir del primer temps mort rival, va deixar que poc a poc el Sedis anés apropant-se en el marcador i aquesta va ser la tònica durant la resta de quarts, inclús el Força Lleida va haver de forçar la pròrroga ja que a falta de 5 segons perdia per dos punts, una transició ràpida empatava el partit.

A la pròrroga el desgast físic del Sedis els hi va passar factura i el Força Lleida ho va aprofitar per ficar-se al capdavant en el marcador.

En definitiva un partit per tenir molt present en la resta de temporada, per tal de no caure en els mateixos errors d’aquí en endavant.