Data: 01/03/2015

Partit:   Júnior Interterritorial: Força Lleida A – Montgat A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 16.00h

Resultat: 65 – 47

Parcials: (164), (17 – 14), (18 – 9), (14 – 20)

Arbitres: López, O – Burgos, J.C.

Jugadors equip A: Estorach, Reñé (10), Rué (8), Prous (2), Sumalla (4), Pla (10), Aresté (1), Gimeno, Aventin (8), Garrabé (4), Alins (8) , Vinós (10)

Entrenador equip A: Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B: Rojas (6), Moreno (2), Costa (15), Rocamora (4), Muñoz (2), Labricciosa (1), Perez, Martinez, Garces (9), Serra, Ribe, Lario (4)

Entrenador equip B: Gamero, A.

Crònica:

Bona victòria del Força Lleida en el partit que l’enfrontava al Montgat, quart en la classificació i amb una de les millors defenses de la lliga. El partit però va començar molt de cara pel Força Lleida amb un joc molt ràpid i una bona circulació de pilota que va permetre acabar el primer quart amb 16 – 4 en el marcador, bona defensa dels local en aquest primer període.

Al segon quart el partit es va igualar i es va produir un intercanvi de cistelles. Aquest però va ser favorable al Força Lleida, tot i veure’s en bonus només 2 minuts després de començar el quart. El partit anava al descans 33 – 18.

A la represa, el Força Lleida va tornar a imprimir una ritme molt alt de joc que malauradament, es traduïa en pèrdues de pilota i opcions de contraatac pel rival, tot i així es va defensar correctament durant aquest període, fruit d’aquest treball es va poder fer un parcial de 10 – 0 al final del quart per acabar amb + 24 de diferència.

L’últim quart va ser molt dolent, especialment pel Força Lleida, amb un toc de relaxació i manca de concentració per atacar la defensa rival. El Montgat va començar a treure profit de la situació i va arribar a col·locar-se a 13 punts dels locals, temps mort i idees més clares al sortir a pista els últims tres minuts per acabar amb el 65 – 47 final.

Aquesta setmana l’equip té un complicat desplaçament a la pista de l’Igualada.