Data: 02/11/2014

Partit:   Júnior Interterritorial: Força Lleida A – Igualada A

Pavelló i hora de Joc:Barris Nord, 12.30 h

Resultat: (65 – 37)

Parcials: (20 – 10), (20 – 7), (8 – 10), (17 – 10)

Arbitres: (Panadero, R – Modest)

Jugadors equip A: Estorach, Reñé (9), Rué (3), Prous, Sumalla (18), Pla (8), Aresté, Gimeno (6),Aventin, Garrabé (14), Alins (1) , Vinós (6)

Entrenador equip A:Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B: M. Soler (0), J. Vidal (0), M. Susanna (0), N. Ndiaye (17), S. Figueres (4), A. Ortinez (5), P. Martí (0), J. Mangues (6), E. Bru (5)

Entrenador equip B:   Belenguer, Víctor

Crònica:

Partit del Força Lleida en la tònica dels últims disputats, bon ritme de l’equip, treballadors defensivament i amb moltes ganes de fer un bon paper en la lliga Interterritorial.

L’equip poc a poc va agafant regularitat en el seu joc, tot i alguna davallada puntual que ha d’aprendre a gestionar, sabent que tots els minuts de joc són importants i que s’ha de treballar a fons sigui quin sigui el marcador, buscant doncs que tots els jugadors es vulguin sentir importants sigui quin sigui el moment del partit, i això només s’aconsegueix treballant sempre al màxim.

Com a nota negativa, a l’equip li va costar més del normal l’atac a les defenses plantejades pel rival, però amb paciència i encert en les decisions, es va aconseguir tornar a ficar el ritme que s’havia perdut al tercer quart per acabar el partit 65 a 37.

La pròxima setmana l’equip juga de visitant contra el Aula, dissabte a les 12 hores.