Data: 17/05/2015

Partit:   Júnior Interterritorial: Força Lleida A – Sant Josep de Badalona B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 12.45h

Resultat: 62 – 65

Parcials: (1718), (23 – 17), (6 – 15), (1615)

Arbitres: Martin, J. – Kim, S.

Jugadors equip A: Estorach (2), Reñé (2), Rué (2), Prous, Sumalla (8), Pla (12), Aresté (3), Gimeno (6), Aventin (4), Garrabé (4), Alins (5) , Vinós (13)

Entrenador equip A: Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B: Carrillo (7), Curto (22), Fernandez (8), Benitez, Sanchez (2), Perez, Oriol (5), Guallar, Santiago (3), Canals (10), Sanabria (8)

Entrenador equip B: Vives, S.

Crònica:

Partit molt irregular del Força Lleida que va suposar la derrota per 3 punts de diferència davant d’un Sant Josep de Badalona que, a base d’un gran encert de tir exterior i una defensa molt intensa, va ser just guanyador del partit.

El Força Lleida va acusar la quantitat de pilotes perdudes en atac i la poca continuïtat en el joc, l’equip en general no va estar a un bon nivell i va jugar massa a ratxes. A més les males sortides tant al primer quart com al tercer, va condicionar al Força Lleida ja que li va costar en ambdós casos entrar en el partit.

Defensivament el Força Lleida no va estar malament en general, però va donar massa segones opcions, sobretot a la segona part del partit, que van permetre cistelles fàcils del Sant Josep de Badalona.

El Sant Pep per la seva banda, molt inspirat des de 6,75 (10 triples en tot el partit amb un gran percentatge), administrava molt bé les rendes que aconseguia en moments puntuals i aprofitava els errors del Força Lleida, fet que els va fer competir molt bé el partit en pràcticament tota la seva totalitat.

La tornada dels ¼ de final es jugarà al pavelló del Sant Josep de Badalona, diumenge a les 19.15, el Força Lleida necessita guanyar de 4 punts per passar l’eliminatòria i accedir a la F4 de la categoria.