Data: 18/01/2015

Partit:    Júnior Interterritorial: Ekke Força Lleida CE A – Recanvis Gaudí Mollet A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 17.30h

Resultat: 66 – 67

Parcials: (1413), (19 – 18), (16 – 13), (17 – 23)

Arbitres: Rué, M – Kim, S

Jugadors equip A: Estorach (2), Reñé (4), Rué, Prous (2), Pla (11), Aresté (4), Gimeno, Aventín (8), Garrabé (19, Alins (6) , Vinós (10)

Entrenador equip A: Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B: Calpe (5), Díaz (12), Camino (17), Trujillo, Liebaua (6), Subiela, Pousa (18), Lopez (4), Ruiz (5), Egea, Garcia

Entrenador equip B: Dalmau, L

Crònica:

Nova derrota, aquest cop a casa, del Júnior A del Força Lleida. No obstant el partit va ser molt diferent de la setmana anterior. Aquest vegada el Força Lleida s’enfrontava a un dels candidats a les posicions capdavanteres del grup i, tot i la derrota, l’equip va poder trencar el partit en vàries ocasions i no ho va saber aprofitar.

Va ser un partit molt igualat, amb un Mollet molt fort físicament i un Força Lleida que va manar en el marcador pràcticament tot el partit, amb un millor to defensiu però desencertats en atac. Durant els dos primers quarts els locals van cometre errades en atac i molts problemes alhora de tancar el rebot defensiu, això va fer que els visitants tinguessin més oportunitats de fer cistelles fàcils.

A la segona part i va haver una lleugera milloria amb avantatges del Força Lleida de fins a 7 punts en el marcador, però el partit a l’últim quart va estar marcat per les ratxes anotadores de tots dos equips. Un parell d’accions desafortunades en defensa quan el partit estava igualat, va donar molt aire a un Mollet que remuntava i es ficava 4 punts per sobre, però un triple del Força Lleida a falta de 10 segons tornava a ficar als locals dins del partit que. Tot i que es va aconseguir recuperar la pilota i tenir la última possessió, la defensa visitant va estar correcta i va neutralitzar un atac a la desesperada del Força Lleida, que veia com no podia trobar una acció clara de penetració ni tir i perdia el partit per 1 punt de diferència.

El Força Lleida segueix líder de grup empatat amb Cornellà, Montgat i Mollet al finalitzar la primera volta.