CRÒNICA PARTIT CAP DE SETMANA –/– TEMPORADA 2014 / 2015

Data: 13/12/2014

Partit:    nior Interterritorial: CB Cornellà B – Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Can Carbonell, 17.30h

Resultat: 55 – 57

Parcials: (16 – 16), (13 – 12), (14 – 15), (16 – 18)

Arbitres: Canle, A. – Ribes, E.

Jugadors equip A: Ruiz, A (4), Toledo, M, Arias (6), Lopez (4), Ferreres, Almodovar (10), Martin (10), Marti (5), Perez (6), Ausio, Corral (7), Aguilera.

Entrenador equip A: Martinez, E.

Jugadors equip B: Estorach (4), Reñé (8), Rué (4), Prous (6), Awaiss (2), Pla (6), Aresté (2), Martí, Aventín, Garrabé (11), Alins (4) , Vinós (10)

Entrenador equip B: Toni Jiménez Lamas

Crònica:

Complicat partit a la pista d’un dels millors equips de la categoria tot i ser de primer any, el Força Lleida però va sortir amb molta empenta al partit amb un primer parcial de 1 a 6 a favor, els locals però aprofitaven els pocs errors del Força Lleida per anotar amb certa comoditat en un partit molt difícil de jugar. El primer quart acabava 16 a 16.

Al segon quart els dos equips es van assentar una mica més a la pista. Amb tot de cara però el Força Lleida va deixar que el rival fes un parcial de 5 – 0 quan anaven 4 a baix que va fer que marxessin amb 1 d’avantatge en el marcador a la mitja part.

El tercer quart va ser molt semblant al segon, es va veure un joc molt dur per part dels dos equips i el Força Lleida va acabar el quart amb 1 a dalt en el marcador.

L’últim quart va ser molt intens també amb constants alternances en el marcador, a falta de dos minuts i mig el Força Lleida perdia de 5 punts. Al final i gràcies a un bon parcial de 2 a 11 el Força Lleida es ficava per davant en el marcador i arribava amb avantatge d’1 punt a falta de menys de 30 segons, es va moure la pilota amb intel·ligència, obligant al Cornellà a fer falta i tirar tirs lliures,tot i fallar en vàries ocasions es va poder agafar el rebot i controlar el final de partit.

Cap dels dos equips havia perdut encara i ara el Força Lleida és l’únic equip del seu grup que no coneix la derrota.