Data: 08/11/2015

Partit:   C.E.B. Girona AForça Lleida C.E. A

Pavelló i hora de Joc:  17:00h

Resultat: 71-87

Parcials: 9-21, 15-30, 28-16, 19-20

Arbitres: Dalmau i González

Jugadors C.E.B. Girona A: García, Font (1), Lagares (8), Oliveras, Tort (14), Nogué (2), Artiz (7), Toll (18), Cedacers (6), Alonso, Sima (15)

Entrenador:  Rosales i Grau

Jugadors Força Lleida C.E. A: Perea, Bergadà (9), Treviño (7), Marín (16), Duch (13), Lletjos (7), Villafranca (7), Aventín (17), Lafuente (5), Naveed (6)

Entrenador:  López i Gómez

 

Crònica:

El Força Lleida C.E. aconsegueix una nova victòria a domicili en un partit que semblava decidit en el descans però que els de casa van saber vendre cara la seva derrota.

El partit va tenir un molt bon inici pels lleidatans gràcies al seu encert, aconseguint un 0-10 d’inici que obligava a demanar el primer temps mort als gironins. Després d’aquest, les coses van seguir igual augmentant així les diferències pels visitants. En el segon període la tònica va ser la mateixa tot i les alternatives defensives dels de casa que els del segrià contrarestaven amb encert des de la línia de 3 punts. S’arribava al descans amb 27 punts d’avantatge (24-51).

El C.E.B. Girona va sortir molt reforçat del vestidor i els lleidatans van sortir molt relaxats, sumat al desencert dels visitants i l’encert dels locals, en el tercer període es retallaven 12 punts en el marcador i feia creure als gironins que la victòria era possible.

A l’inici del darrer període la dinàmica va seguir igual, incrementada pel nerviosisme dels jugadors lleidatans. Les diferències s’anaven retallant sense trobar una alternativa defensiva que pares als locals. Tal era la remuntada en el marcador que quan en el marcador quedaven 3:24 el resultat era de 69-73. Tot estava per decidir. Va ser en aquest temps mort que els de Lleida van reaccionar i aconseguien parar als locals en atac i aconseguien recuperar l’encert aconseguint un parcial de 2-14 en els darrers 3 minuts de joc que decantava la victòria pels de Lleida.