Data: 02/02/2019

Partit:   Creu Alta Sabadell 2 – Torrons Vicens Força Lleida  CE B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Can Balsach, Sabadell. 12:00.

Resultat: (80–81)

Parcials: (28 – 16), (18 – 23), (17 – 27), (17 – 15).

Àrbitres: (Blanco, A. i Park, S.)

Jugadors equip A: Martínez (24), Palazon (6), Catalan (3), Tarrafeta (10), Sánchez (6), Pérez (4), Bea (-), Jiménez (5), Fargues (2), Medina (1), Bernadó (-), Martínez (17).

Entrenador equip A: Martínez, D. i Sans, J.

Jugadors equip B: Sarrate (23), Sarrate (18), Sisteró (5), Bernat (14), Solsona (7), Plana (8), Ibars (-), Varela (2).

Entrenador equip B: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Crònica:

Partit realment complicat el que es va disputar dissabte al migdia al poliesportiu del barri de la Creu Alta a Sabadell. Els visitants sortien a pista molt despistats, sense aturar les transicions ràpides dels locals i deixant rebre amb comoditat als rivals, permetent una circulació ràpida de pilota. A més a més els sabadellencs estaven realment encertats des de la línia de 6,25, convertint fins a 4 triples en els primers 10 minuts i aconseguint una renda de 12 punts (28-16). En el 2n període els lleidatans iniciarien una tímida reacció, pujaven línies defensives i recuperaven alguna pilota. De totes maneres, el partit se’ls complicava molt degut a la desafortunada desqualificació d’un dels bases per culpa d’una antiesportiva i una tècnica. Es quedaven amb tant sols 7 efectius. Malgrat tot, i gràcies a l’encert des del triple i a la inspiració d’un dels jugadors exteriors (16 punts el període) anirien a la mitja part tant sols 7 punts a sota, retallant bona part de la diferència (46-39).

Durant tota la segona part els visitants aconseguirien mantenir a ratlla l’anotació dels de Sabadell, aconseguint deixar-los en 17 punts cada període. Molt encertats i amb molta energia ofensiva durant el 3r període, aconseguien capgirar el marcador anotant 27 punts i controlant el rebot per primer cop durant el partit. Però se’ls acabava la bateria i, tot i haver aconseguit distanciar-se per un màxim de 7 punts en el marcador,  el partit viuria uns últims segons d’infart, amb temps morts i tirs lliures decisius que acabarien decantant el partit cap als de la terra ferma per 80 a 81.