Data: 13/01/2019

Partit:  CB Granollers 2 – Torrons Vicens Força Lleida  CE B

Pavelló i hora de Joc: Poliesportiu CB Granollers.

Resultat: (66–52)

Parcials: (11 – 11), (23 – 10), (18 – 14), (14 – 17).

Àrbitres: (Solans, J. i Gaona, A.)

Jugadors equip A: Diakhaby (2), Auró (9), Barrionuevo (2), Ochoa (5), Viñallonga (3), Fité (2), Armengol (10), Hernando (3), Castells (13), Gamell (0), López (10), Bertos (7).

Entrenador equip A: Cortés, F.

Jugadors equip B: Sarrate (8), Sarrate (21), Sisteró (7), Sobrepere (0), Bernat (2), Solsona (7), Plana (4), Ibars (1), Varela (2).

Entrenador equip B: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Crònica: Els lleidatans arribaven a Granollers amb el record de la dolorosa derrota que van patir a mans dels locals en el primer partit de lliga (42-102), però amb la convicció de que eren un equip totalment diferent i que s’havia de competir el partit del primer minut a l’últim.

Un primer període en el que s’imposaven les defenses i el poc encert en el tir, tant des de la línia de 3 punts (fins a 4 triples sense oposició fallats per cada equip), com des de la línia de tir lliure (4/8 Granollers i 1/4 Lleida) feien que s’arribés al final del primer període amb empat a 11, però amb una molt lleugera sensació de domini per part dels jugadors visitants. El segon període començava amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però el Granollers pujava molt les línies defensives i els de Lleida ho notaven, començaven a patir per poder construir el joc amb garanties. Els problemes no tardaren en arribar, i fruit de pèrdues de pilota, rebots ofensius concedits, i faltes de tir a sota cistella, els locals aconseguien un parcial de 14 a 2 que acabaria sent definitiu. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 34 a 21.

La segona part començava amb els visitants mirant d’agafar embranzida, recuperaven alguna pilota, intentaven un atac més incisiu, i pujaven el ritme del partit. De totes maneres l’escàs encert des de la línia de tir lliure els condemnava (6/19 al llarg dels 40 minuts), fallant-ne fins a 7 al llarg del tercer període. En resum, intercanvi de cistelles que afavoria al Granollers (molt més encertat des del 4,60) que seguiria durant els darrers 10 minuts. I és que el tanteig dels darrers 20 minuts demostrava als visitants que es podia competir fins al final amb equips de la talla de Granollers (32-31 mirant només els punts de la segona part).

Resumint, va faltar encert des del tir lliure i lluitar de veritat per dominar el rebot defensiu. Els locals, tot i dominar al llarg del partit, no van tenir un gran encert i van viure de les segones opcions.