Data: 12/12/2015

Partit:   C.B. Hospitalet BTorrons Vicens Força Lleida C.E. A

Pavelló i hora de Joc:  19:30h

Resultat: 45-55

Parcials: 8-22, 12-9, 13-14, 12-10

Arbitres: Berasalule i García

Jugadors C.B. Hospitalet B: Gómez (3), Maresch (2), Verano (14), del Peso (4), Kenga (7), Rubira, Cesar, Valderrama, Gelpi (4), López (4), Solé (4), Fernández (3)

Entrenador:  Garrido i Nevado

Jugadors Força Lleida C.E. A: Perea (2), Bach, Treviño (7), Marín (11), Duch (14), Lletjós (2), Villafranca (5), Bometón (1), Aventín (6), Lafuente (4), Naveed (3)

Entrenador:  López, Martínez i Gómez

 

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida aconsegueix el l’accés a l’eliminatòria per pujar a Preferent “A” davant un C.B. Hospitalet que no va saber parar l’encert inicial dels visitants i que els Lleidatans van anar controlant l’avantatge fins al final del partit.

Els lleidatans van començar molt intensos, aconseguint que els de casa no anotessin fàcil i s’aprofitaven del bon moment d’encert aconseguint anotar 5 triples en els primers 10 minuts de joc aconseguint les primeres rendes importants (8-22). El segon període va ser més igualat i degut a la intensitat del joc es va anar molts cops a la línia de tirs lliures on els locals van aconseguir retallar una mica la diferència (20-31).

En la represa del joc els dos equips van entrar amb moltes ganes, tantes que els dos equips van cometre moltes errades defensives, parant molt el joc i anant de nou molts cops a la línia de tirs lliures (20 tirs lliures entre ambdós conjunts). De nou les diferències no es movien molt (33-45). En el darrer període el partit va seguir la mateixa dinàmica, un joc intens i amb elevat ritme, però molt parat degut a les faltes comeses (altres 20 tirs lliures entre els dos). Aconseguint de nou que les diferències no canviessin molt i els lleidatans aconseguissin la victòria.

El cap de setmana que ve el Torrons Vicens Força Lleida jugaran una eliminatòria a un partit contra un rival de la lliga de dalt jugant-se entre els dos l’estar a Preferent A o B.