Data: 25/11/2018

Partit: BC Tecla Sala B – Torrons Vicens Força Lleida  CE B

Pavelló i hora de Joc: Poliesportiu Municipal del Centre, Hospitalet de Llobregat.

Resultat: (62–66)

Parcials: (17 – 17), (10 – 18), (15 – 15), (20 – 16).

Àrbitres: (Atienzar, R. i Álvarez, A.)

Jugadors equip A: Estanyol (19),  Badorrey (2), González (4), Madero (5), Vidal (-),  Fumado (-), Niubó (15), Serrano (2), González (-), Pérez (17), Mesias (-).

Entrenador equip A: Olmos, C.

Jugadors equip B: Sarrate (15), Sarrate (15), Sisteró (3), Martí (-), Ortega (2), Bernat (9), Solsona (3), Plana (2), Quintana (7), Ibars (-), Varela (6).

Entrenador equip B: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Crònica: Victòria tot i el mal partit dels jugadors de Lleida a l’Hospitalet de Llobregat. Els visitants no han estat capaços d’imposar el seu ritme al llarg de l’enfrontament. Tous en la defensa de l’un contra un, no massa actius en el rebot, no aconseguien córrer amb la pilota, i les imprecisions en el joc estàtic feien que s’hagués de viure d’inspiracions momentànies de certs jugadors. Prova d’aquestes imprecisions i de la poca concentració han estat els percentatges en el tir lliure, els locals han jugat nerviosos, cometent moltes faltes personals i dues tècniques incloses, però amb un pobre 14/37 es feia difícil marxar del rival en el marcador. Així doncs, regust agredolç al final del partit, ja que a més, a la lesió soferta pel David Martí al principi de l’encontre s’hi ha sumat la del Jaume Bernat a les acaballes dels 40 minuts. Molts ànims als dos, sobretot al David!